Tuotteet

Kaukolämmönsiirtimet

Tarjoamme korkeatasoisia kaukolämmön levysiirtimiä joilla on viiden vuoden takuu. Ne soveltuvat useisiin eri käyttötarkoituksiin; mm. lämmitys,käyttövesi, jäähdytys,ilmastointi,lattialämmitys ja allasvesi.

Siirtimissämme on erittäin hyvä jäähdytys.

Kysy meiltä, me autamme löytämään parhaan ratkaisun.


Lämmönjakokeskukset

P.O.B.-TECH Oy:n korkealaatuiset lämmönjakokeskukset on suunniteltu asuntojen, liiketilojen, teollisuuskiinteistöjen ym. kiinteistöjen kaukolämmitykseen.Lämmönjakokeskukset sopivat niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin.

Tarjoamme juuri tilaajalle sopivan mittatilaustyönä tehdyn kokonaisratkaisun. Otamme huomioon käyttötarpeen ja tilan mihin keskus asennetaan.

Myönnämme siirtimille viiden vuoden takuun. Lämmönjakokeskuksissa muiden kuin P.O.B.-TECH Oy :n komponenttien (esim.automatiikka ja pumput) takuuaika on niiden toimittajien takuuehtojen mukainen.


Rautarakennetyöt

P.O.B.-Tech Oy:n erikoisalana on myös modulaariset kaapelikelajärjestelmät. Tarjoamme ainutlaatuisia, kestäviä ja käyttötarkoituksen mukaan valmistettavia modulaarisia kaapelikeloja. Modulaarisen kaapelikelajärjestelmän hyötynä on kustannustehokas kuljetus joka perustuu kelan purettavuuteen ja uudelleen kasaamiseen. Lisäksi vaurioituneita osia on helppo vaihtaa uusiin.

Valikoimaamme kuuluu myös konekeloja sekä varastointikeloja. Valmistamme myös kelankuljetusalustoja.

Modulaariset kaapelikelat on mallisuojattu.Kysy lisää erikoistuotteistamme!

P.O.B-TECH OY
Ohrakaskensyrjä 14 D
FI 02340 ESPOO
puh (09) 802 6875

Tuotanto:
Kulkurinmäki 2
FI 02770 ESPOO
puh (09) 881 61122

Y-tunnus 0872911-1
Rek.no 527.593
fax (09) 809 2909
email pobtech(at)kolumbus.fi